Egyveleg

2012.07.18. 01:11

Max Payne képregény

A nemrég megjelent Max Payne játék előzményeit elmesélő háromrészes képregényt mindenkinek ajánlom figyelmébe, aki a játékot végig vitte vagy végig akarja vinni. Az összes rész letölthető innen.

Bár nem vagyok nagy képregény olvasó és azt hiszem, hogy ezek után se leszek, kellemes kikapcsolódás volt, remélem a játékra is lesz a közeljövőben időm.

Ice Age 4 Continental Drift Arctic Games

Ahogy az lenni szokott minden új animációs filmhez érkezik egy középszerű (vagy még annál is gyengébb) játék. Sajnos a Jégkorszak 4. része sem szakít ezzel a hagyománnyal. Amikor leültem játszani nem voltak magas elvárásaim, de még ezt sem sikerült megugorniuk a fejlesztőknek.

A játék lényege, hogy különböző feladatok vannak, amit mindig egy-egy karakterrel kell teljesíteni a filmből. Egy-egy pálya 2 perc alatt teljesíthető és ha azt vesszük, hogy van tíz különböző feladat, nagyon rövid játékot kapunk. Ez rendben is lenne, ha egy ingyenes programról lenne szó, de hogy dobozos változatban árulják teljes árú játékként, nem túl pozitív.

Az egyetlen dolog ami rendben van, az a grafika. A látványvilág illeszkedik a filmhez, a szereplők egész jól festenek.

Elszomorít, hogy a témából annyi mindent ki lehetne hozni. Például valami egyszerű kiegészítő történettel, vagy valami hasonlóval. Esetleg egy kicsit összetettebb platform játékot írni, ami legalább egy délutánra leköti az embert (kisebbeket, nagyobbakat egyaránt). Talán majd legközelebb!

Slender

A napokban akadtam rá erre az ingyenes horror játékra.  Végigjátszása nem tart tovább 20-25 percnél. A feladat és a megvalósítás is rém egyszerű. Kint vagyunk a sötét erdőben egy zseblámpával és 8 darab papírlapot kell felszednünk. A mozgáson és a lámpakapcsolgatáson kívül nincs más eszközünk. És hogy mi akar ránk támadni? A programból kiderül…

A bejegyzés trackback címe:

https://paitodeck.blog.hu/api/trackback/id/tr314663468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása